vallaha hukuki boyut ta fazla sorun olucağını sanmıyorum.zamanında 2-3 arkadas graffiti olayına merak sarıp cebimizde bulunan son paraları akçalı spreye vermiştik.Gece 1 gibi yola koyulduk daha sonra kendimize güzel bir alan seçtik basladık boyamaya..o arada yaslı bi amca geçiyordu "yapmyın olm milletin malına niye zarar veriyorsunuz" diye bas bas bağırmaya basladı. arkadaslara bırakıp gidelim dedim ama nafile sırf adrenalin yaşıcaz diye boyamaya devam ettik nese tam spreyler bitti gediyoruz derken arkamızı bi döndük polis amcalar

.ben ve sokağın basında gözetleme yapan arkadas kaçabildik.Veysel arkadasımız için durum kötüydü tabi

.Elinde sprylerle bunu araca almışlar.Bize anlattığı hikayeye göre şöyle diyaloglar geçmiş;
Polis amca = L.n it niye duvarları kirletiyorsunuz? Ananız,babanız yokmu olum sizin ?
Mağdur (Veysel arkadasımız) = Bu ülkede temizlenicek çok kişi var bırakında biz duvarları kirletelim...
(Polis amca 2 dk düşündükden sonra dicek bişe bulamamış ve...) = Bak lem bide cevap veriyor (ardından tokat)

.Daha sonra annesini ve babasını çağırmışlar bi kaç nasihat doğru eve...