Hile hurda yapmadıkça haram olmaz bence de şakır şakır işleyen bi film sitem vardı resmen altın yumurtlayan bi tavuktu

sonra bi arkadaşımın babasıyla (adam şu an isviçre de diyanet görevlisi diplomat

) konuşurken bu muhabbet açıldı adam bana film müzik indirtmek haram olabilir yapmazsan daha iyi olur dedi bende kapattım siteyi

çok iyi paralar geliyordu ama haram korkusu var içimizde şaibeli para geleceğine hiç gelmesin dedim sizde kendinize göre yorumlayın yaptığınız şeylerde başkasının emeğini çalıyorsanız içiniz rahat değilse boşverin yapmayın para kazanacakbaşka bir sürü yol var önemli olan içiniz rahat etsin ha genel olarak internetten kazanılan her para haram diyorsa o hoca benden de selam söyleyin
mp3 full albüm film haramdır sebebi mp3 albüm ve film den para kazanmak için piyasaya çıkartılıyor yani karşıdaki insanın emegini internette bedava dagıtmış oluyoruz sanırım bahsettiginiz kişide bu yüzdn haram demiştir ha sadece mp3 ve filmmi var parayla satılan başka içerikler internette dagıtılıyor derseniz bana göre onlarda haram