nedir bu düşmanlığınız nedir bu bitmiyen nefretiniz kininiz size diyorum bebek katilleri size diyorum vatan hainleri size diyorum pkk şerefsizleri artık yeter yaptıklarınızın doğru olmadığını bilip hala o silahı alıp dağlara çıkanlara sesleniyorum çocuk değilsiniz o silahı almakla askere kurşun sıkmakla yada istanbulda güngörende o bombayı koyupda suçsuz insanların canını almakla bu ülkeyi istediğiniz gibi yönetemezsiniz siz amerikanın uşağı olmuş adamlarsınız ve sizde bunu bile bile hala uşaklık yapıyorsunuz amerika'ya soyunuzda tükenmiyor 20 tane öldürür askerimiz 30 tane daha çıkar dağlara.15 Askerimiz daha şehit oldu NE İÇİN OLDULAR ? VATAN İÇİN ŞEHİT OLDULAR SİZİN GİBİ şerefsizlerin soyları türemesin die şehit oldular ve inanıyorumki birazcık ülkesini seven herkes şehit olmak ister vatanı için die düşünüyorum ama sizde o yürek yok siz işin kolayındasınız vahatsizce sizi kandırıp dağa çıkartanlar sizi türkiyeye düşman yaptıran kişiler varya ALLAH onların islah etsin. doğruyu eğriyi sizde biliyorsunuz.. asılsız iddaalarınızla ülkemize düşman olup sonrada demezmisiniz biz haklıyız biz birşey biliyoruzda yapıyoruz biz ezilen halkımız için bazı şeyleri yapıyoruz demezmisiniz sizin ezilen halkınız ? kim [ halkınız yok Fos yani bahaneniz ]
bu ülkeyi 3-5 tane çapulcu yönetemez helede sizin gibi gelişmemiş ezikler hiç yönetemez iyide olsa kötüde olsa bu ülkeyi yöneten büyükler var. ilk başta devletimiz var.
Aktütün Karakolunda Ölen Askerlerimizin Ailelerine Allah Sabırlık Versin
1 ASKERİMİZ ÖLÜR 1 ASKERİMİZ SİZİN GİBİ 3 PİSLİĞİN CANINI ALIR BUNU UNUTMAYIN PKK ŞEREFSİZLERİ
TÜRKİYE İLE BAŞ EDEMEZSİNİZ GÜCÜNÜZ YETMEZ CAHİLLER
biraz içimi dökmek istedim abartmadan dökdüm okuyan herkes için tşk ederim.