Alıntı
çerezleri sil dene, olmadı ayarları onar.php ile gir ayarlara orda smf cookie yazan yerin sonundaki rakamı değiş 3se 5 yap, kaydet
tekrar giriş yap
Alıntı
explorer çerezlerini silin cpanelden tabloları onarın sonrasında girip id de türkçe karakter varsa bunu düzeltin sorun ortadan kalkacaktır ben yaptım oldu türkçe karakter sorunu yoktu bendede olan olursa diye yazdım kolay gelsin
Alıntı
Hatanın sebebi ve çözümü:
Kendime ait bir sunucum var. Ve birgün can sıkıntısından register_globals=off yaptım bütün Smf ve Joomla-mambo siteler göçtü. (Oturum doğrulaması başarısız. Lütfen tekrar deneyin.) Ne login ne de log out. hiçbişe kalmadı. Login olsa bile admin yönetime girilemiyordu ve en sonunda kendim sunucunun bütün ayarlarını değiştirmeye karar vermiştim ki aklıma sunucudaki apache php.ini dosyasını değiştirmek geldi. Sunucunun kendi yedeklidiği bir php.ini dosyası varmış onu eski ini dosyasını o yedeği ile değiştirdim. Birde baktım sorun çözülmüş

Şimdi değerli arkadaşlar.
"Oturum doğrulaması başarısız. Lütfen tekrar deneyin." hatası ile karşılaşan arkadaşlara tavsiyem bu sitedeki tüm çözümlerde sonuç getirmediyse bilinki host aldığınız sunucunun sahibi şahıs veya firma sunucunun register_globals ayarı ile oynamış demektir. Ancak php.ini dosyasının düzeltilmesi ile sorununuz düzelecektir.

Elbette tema veya mod uyuşmazlıklarından da bu hatayı alabilirsiniz ama eğer öyle değilse bilinki register_globals=on olmuştur.

register_globals nedir? = register globals sunucuda bazı scriptlerin çalışmasına izin veren komuttur.
SMF kodları register_globals ile uyumlu değil o yüzen eğer OFF yapılırsa SMF ve JOOMLA çalışmaz
bunlar konuyla alakalı bulduğum bi kaç çözüm yöntemi