Tehdit? kime bak sitesini kapatıcam die bişi demişiz? ordan burdan duyduğun çoluk çocukla muattap olup(ki yaşın kaç bilmiyorum) uydurma sözlere inanma öncelikle..*********** diyorsun neyini dolandırdım? Domainini kendi panelime kaydettim istedin sana özel panele transfer ettik bilgilerini verdik.. Vermedikmi?Kötü bir amacım olsa domainin sana özel panele verirmiydim? Hacklenmedi diyorsun ama bana indexide gösterdiler?.Dosyalarına müdahale ettiğimi nerden biliyorsun? sistemde kasan dosya görünür bende sana sölerim ne değiştiririm ne silerim yaptıysam böle bişi söle?
Senin yaşın kaç bilmiyorum böyle yalan yanlış konuşmalar çocukca yani yaptığın bi sorununmu oldu? telefonumuz var ara konuş? yerimiz yurdumuzda belli görüşmek isteyen kullanıcılarla istanbul/sariyer'de bi cafede oturup konuştuğumuzda oldu? Böyle salakca mesajlarla klavye arkasından milleti karalayacağına biraz sosyal bir insan olmayı öğrenmelisin.
robots.txt dosyasının kasmasına gelince netinternet de bi açıklama yapmış. Bir anlık googlenin bir çok istek göndermesi o dosyaya sunucuyu tahmin edemeyeceğin kadar kasabilir..
Güvensiz dediğin kişiler için yaptığınız yorum aşağıda

;
http://www.hostariyorum.com/yorumlar.asp?firmaid=51