Kerem adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Gerçek bu değil. Onların amaçladığı bu. Okumuş adamsınız, hedefleneni nasıl göremezsiniz? Bir çok konuda "faşizm, faşizm" diye bağıran sizdiniz, şimdi nasıl "iç savaş" diyip, Kürt kökenli vatandaşlarımızla ilgili "faşist olayların olabileceğini" ima edebiliyorsunuz? Kendinizle çelişmeyin lütfen.
Asıl şimdi Kürt kökenli vatandaşlarımıza daha da fazla sahip çıkmanın, Kürt kökenli vatandaşlarımız ile bu dağdaki şerefsizlerin bir olmadığının farkında olduğumuzu daha da gür bir şekilde söylemenin, böylece de Kürt kökenli vatandaşlarımızın kendilerini "yabancı" görmemelerini, içlerinden bazılarının dağa çıkmasını engellemenin tam zamanıdır!
Kerem ; Benim görüşüm değil İç Savaşın çıkacağı be arkadaş , beni yanlış anlamak da ısrar ediyorsun , ben diyorum ki olacak bu , olsun demiyorum. Çok zor değil 2 gün öncesine dönüp Ayvalık da olanları hafızamıza taşımak , biraz önce seninde yazdığın gibi 2 gün önce olanların misillemesi tarzında anlaşılması isteniyor bugün yapılan kahpe saldırının ve kalıbımı basarım bu ülke'de en az 10 milyon insan bunu böyle anladı ve olabilecekleri ( sen onların istedikleri diyorsun ) tahmin ediyorum sadece ben..
Önsezi...
Biraz önce msn'de bi' abime " Faşist olacağım bu gidişle , şu hale bak " yazdım , ben bile artık şiradeden çıktıysam bahsettiğim 10 milyonu kimse tutamaz.. Kimse..