Selam arkadaşlar 2 saat öncesine kadar herhangibi problem yokdu uyudum uyandım ilk sitemi açtığımda aşağıdaki hata mesajı yazıyordu sitemde;
Warning: mysql_query() [function.mysql-query]: Unable to save result set in /includes/class_core.php on line 371
Bu Mesajı gördüm ilk olarak şimdi konu açmarken baktığımda ise hata mesajı değişmiş alttaki yazılar yazıyor;
ERROR: Database error.
Cannot execute the query: SELECT user.username, (user.options & 512) AS invisible, user.usergroupid, groups.opentag, groups.closetag, session.userid, session.inforum, session.lastactivity, session.location AS location, IF(displaygroupid=0, user.usergroupid, displaygroupid) AS displaygroupid FROM session AS session LEFT JOIN user AS user ON(user.userid = session.userid) LEFT JOIN usergroup AS groups ON(groups.usergroupid = user.usergroupid) WHERE session.lastactivity > 1223069721 ORDER BY username ASC
MySql Error returned: Got error 12 from storage engine
MySql Error code: 1030
acaba herhangi bir açıkmı vardı sitemde bu hataların sebebi nedirki nasıl çözebilirim bir hack lemeye çalışanmı var ? Lütfen acil olarak yardımcı olursanız çok sevinirim, paylaşacağınız bilgilerinizi sabırsızlıkla bekliyorum

Konu başlığını açtım shell firmama yazdım durumu ve site normale döndü user group ile ilgili 2 ci yazıyı görünce telaşlandım kusura bakmayın, hala merak ediyorum hata sebebini.