hit kazan veya kazanma illegal olduğunu bile bile koymuşsun maçı versin veya vermesin bu da önemli değil , önemli olan senin bunun bilincinde olup buna yönelmen ve sabahtan beridir başımızın etini yediğin telif haklarını çiğnemişsin kural ihlali yapmışsın bunu şuandan itibaren kaldırman bana söylediklerinde seni kesinlikle haklı yapmaz.
bu zırvalar yüzünden ancak ve ancak bu tür şeylere dört dörlük uyan birisi beni uyarabilir veya laf söyleyebilir
kendi uymadığın çiğnediğin birşey için benimle bu şekilde konuşamazsın önce iğneyi kendine batır sonra çuvaldızı başkasına
bu lig tv olayı sadece bizim gördüğümüz tesbit ettiğimiz basit bir örnek kimbilir gerçek hyatında bu kadar savunduğun telif haklarını nerelerde ve kaç üyz kez ihlal ediyorsun bunu sende çok iyi biliyorsun
bu ne perhiz bu ne lahana turşusu!
herkse iyi akşamlar kusura bakmayın bir an sinirlerim gerildi normalde kolay kolay öfkelenmem ama bu arkadaşın helali var en sakin admaı dinden imandan çıkarır cinsten.
Sana sadece gülüyorum arkadaşım

Vaktin varsa sitemi dolaşırsın bakarsın herhangi birşey tespit edersen gelir burda ötersin oldumu!. Arkadaş beni uyardı bende insan gibi dinledim onu ve iyiliğime olan haraketi yaptım. Sende insan gibi dinlemeyi öğrendikten sonra eminim iyiliğine olacak şeyleri dikkate alacaksındır. Yaparsın düzgün bir site sende kazanırsın üzülme bu kadar. Hadi kolay gelsin