Ben köylüyüm kendimi küçük düşürecek birşey yazacak değilim. Sen o cümleyi öyle algılıyorsan zaten hiçbir yazdığımı anlayamassın. Köyde yaşayan insan google adsenseden yada telif hakkından haberdar olmayabilir. Ama sen dizi televizyonda yayınlanıyor diye telif hakkı olmadığına karar verecek kadar cahilmişsin. Önce öğren sonra tartış, yarın birgün adsense hesabın banlanırsa hiç şaşırma, bu kafayla olacağı kesin!
söylediklerini çok iyi anlıyorum laf dokunduruyorsun sonra oralı olmuyorsun helal iyi oyuncu olur senden.ben sitemde telif haklarını ihlal edecek bişey olmadığını iddaa etmedim zaten ve bunu belirttimde lost konusuna gelince o benim sadece düşüncemdi herkesin hata yaptığı gibi herkesin bazı şeyleri yalnış bilebileceği gibi bende yalnış bilmiş ve öyle yansıtmış olabilirim kabul ediyorum buna itirazım yok benim düşüncem seni neden bu kadar geriyor veya sana neden bu kadar dert olmuş anlayabilmiş değilim , insanlar yalnışta olsa birbirlerinin düşüncelerine saygı göstermesini bilmelidirler ortada bir yalnış varsa az öncede ifade ettiğim gibi güzelce insanca uyarılabilir ama senin ülubun tavrın ve haraketlerin bunlardan çok uzak...lütfen topicimden uzaklaş ve benimle muhattap olma git uğraşacak daha faydalı şeyler bul en azından birşeye faydan dokunsun , rica ediyorum...
son olarak adsensenin canı cehenneme domainim ban yediyse adsense umrumda değil banlansada olur banlanmasada olur ne yapayım o hesabı başka domainle site açıp aylarca uğraşacak halim yok 3 tık için.