ne diyorsun arkadaşım sen biliyorsan yap ozaman....telif haklarını senden çok daha iyi biliyorum lost dizisi tv lerde ve umuma açık yerlerde gösterimi serbest bir yayındır ve telif hakkı gibi bişey söz konusu olamaz ha sitemde telif haklarına uymayan birşey yok mu var tabi nedir bunlar pc oyunları ve programlar ama neden bunlardan biri değilde lostu örnek vermişler adamlar bahane arıyor gibi
ve şunuda unutma hiç bir zaman kazanmak için illegal içerik koyma gibi bir düşüncem olmadı elimden geldiğince illegal içeriği azaltmaya çalıştım , mp3 paylaşımını yasaklayarak buna başladım ardından film paylaşımını yasakladım kısa bir süre içinde oyunlar ve programlarıda kaldırmayı düşünüyordum ancak adsense için değil illegal içerik banada ters geliyor biraz ama birden kaldırıp üyelerin tepkilerinide çekmek istemiyorum.
bana çok bilmişlik taslama şimdi neyin ne olduğunu senden iyi biliyorum,bu tür sinir bozucu şeyler yazacağınıza lütfen yazmayın daha iyi benim kazanmam senden birşey eksiltiyorsa veya zoruna gidiyorsa deki kardeş zoruma gidiyor yeterli...
Sen köyde yaşıyorsun galiba??? Lost Dizisinin bir sezonluk DVD'si set halinde Bandrollü olarak 99 YTL ye satılıyor. Sen kendin karar vermişsin onun telifsiz olduğuna. Neyse bilmemek ayıp değildir ama öğrenmemekte ısrar edersen sana yapacak bişeyim yok. Ayrıca o TV de yayınlanıyor dediğin cümleyi iyi düşün, TV yetkileleri Lostu çekenlere öpücük verip almıyor yayın hakkını!!