Değerli arkadaslar www.digikalp.net sitem bu serverda idi bayramın 3 günü sunucu saldırı aldı

dün akşam 5 kadar tlf ile aradım açmadı tlf uğur yedek 22 eylülde idi malesef elimde olan başka bi hostda geçtim şu an kaybım 1000 msj 800 konu ve 790 üye olmuştur arkadaslar

cep tlf bayramın 3 günü ve bugun dahil olmak üzere aramaktayım cep iş ama cep yok onca msj karşı cevap yok benim kaybım büyük arkadaslar bu uğur denen insanın host olarak kimse almasın Allahından bulsum emeklerim boşa gitti Ben 30 gün oruç tuttum ve Allahın bana orucumun hediyesi olan Ramazan bayramı bana sehir oldu sitem yayında olmayınca bayramın 2 günü 3 gibi saldıırı başladı 5 de sunucu gitti 2 gün bayram bana zehir oldu elimde tlf sadece uğur arıyorum ama şu ana kadar cevap yok bu arkadastan açmıyor tlf tamam sunucu zarar görmüş olabilir ama bize bilgi vermesi bizim hakkımız değilmi arkadaslar ben siteye o kadar emek vermişim benim emeklerime yazık değilmi

sadece benim değil sitede bana gönül vererek konu açan kardeşlerime abilerime ablalarıma yazık değil Bu uğurun Öteki dünyada bi elim yakasındadır hakkımı helal etmiyorum arkadaslar yönetici arkadaslarımda hakkını helal etmiyorlar

aslında çok kötü şeylerde yazardım buraya ama böyle güzel yararlı yardımsever siteden banlanma değmez ama içimden geçenleri biliyorsunuz çünkü sizlerde benim gibi el emek göz nuru harcıyorsunz beni anlarsınız