Haksız Yere -Rep Verirseniz Bende Haksız Yere size - rep veririm.Buda Sizin için bir sorun hocam.+ Moderatorlere Bende Bildirdim Huzursuz oluyorum bu tür konuşmalardan Yeterince forumda kardeşim var . Hepsinin de destek olacagından eminim.Ufak bir şeyi büyültüp bu noktaya kadar getirdiniz.Sizin Amacınız Bu konuda iyilik yapmaktı . Ben Sadece İlk Geldim İstemiyorum dedim. Cünkü Godaddy hesabım yok.Onun için böyle birşey yazdım(Domain İsimtescilde olsaydı çekinmeden alırdım.Çünkü konuya ilk gelen benim Eğer Bedava isimtescil hesabıma yönlendirirseniz hay hay alayim domaini . Yapıcagınız iyiliklerin devamını bekliyoruz.Keske direk bedava vermeseydiniz de Bir konu hakkında soru sorup verseydiniz Bu da sizin elinizde tabi istediğiniz gibi serbestsiniz Ama bende Serbestim istediğim gibi konuya mesaj atarım bu benim post kasıcağım anlamını gelmez.
Saygılar
kardeşim başlıkta okuyan herkes mesaj yazsınmı yazıyor? isteyen alır eğer istemiyorsan öyle bir mesajın ne gerekliliği var?
bak forum kurallarında neler yazıyor?
https://www.r10.net/forumda/119824-on...-hakkinda.html
Alıntı
Kişi - rep alıyor bir şekilde.Ondan sonra gidip Forumda kategorisine Şikayet konusu açıyor.Ondan sonra o arkadaşa birileri + rep veriyor.Ve bir anda adamın repi yeşil oluyor.
Alıntı
Kişi yazdığı cümledeki anlam bozukluğu, paylaştığı bir dosyanın etik olup olmaması, kullandığı cümlenin ahlak yapısına uygunluğuna kadar bir çok konuda - rep alabilir. Yani -rep almak için aslında okadar çok sebep varki.
Alıntı
*Rep konusunda sadece ve sadece r10 dışında bireysel probleminiz olan birisi durduk yere gelip size sebepsiz rep veriyorsa(Örneğin r10 dışında adamla bir probleminiz var adam gelip kafasına göre rep verdi,ya da adama bi konuda rep verdiniz adamda gitti sırf siz ona rep verdiniz diye alakasız bir mesajınıza alakasız bir rep verdi)
gerisini moderatorler okur zaten.
ayrıca bu konuda silinsin boşuna db de eyr kaplamasın.