Arkadaşlar mkportal vbulletin sistemi kurdum siteme. Günlük olayını aktif ettim ama baktım ki günlük oluşturulamıyor.Oluşturmaya tıkladığımızda pencere açılıyor şartları kabul ettim sekmesine tıklıyorum hata çıkıyor.Aşşağıdaki gibi
Warning: copy(mkportal/blog/ZeuS.html): failed to open stream: Permission denied in \httpdocs\mkportal\modules\blog\index.php on line 412
Warning: fopen(mkportal/blog/ZeuS.html): failed to open stream: Permission denied in \httpdocs\mkportal\modules\blog\index.php on line 413
Bunu googleden aradım buldum arkadaşın birisi şu çözümü önermiş; 413 $fp = fopen($filename2, "w") or die("error opening w");şöyle değiştirin
413 $fp = fopen($filename2);
Yaptım problem halloldu fakat sürekli sorunlar çıkıyor admin panelden değişiklikler yapmak istiyorum hata çıkıyor.O hataları da yukarıdaki gibi düzeltmeyi denedim ad_blog.php de aşşağıdaki gibi bir hata aldım. Warning: copy(../blog/zeus.html) [function.copy]: failed to open stream: Permission denied in /home/bulgaris/public_html/mkportal/admin/ad_blog.php on line 319
Warning: fopen() expects at least 2 parameters, 1 given in /home/bulgaris/public_html/mkportal/admin/ad_blog.php on line 320
Warning: fwrite(): supplied argument is not a valid stream resource in /home/bulgaris/public_html/mkportal/admin/ad_blog.php on line 326
Warning: fclose(): supplied argument is not a valid stream resource in /home/bulgaris/public_html/mkportal/admin/ad_blog.php on line 327
Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /home/bulgaris/public_html/forum/includes/class_core.php:3075) in /home/bulgaris/public_html/mkportal/admin/ad_blog.php on line 330
Ayrıca oluşturduğum günlükte sayfaya bu şekil erişilemiyor; Günlüğünüzün Adresi:
siteismi.com/mkportal/blog/zeus.html
ANca alttaki adresten sayfamı görüntüleyebiliyorum...
siteismi.com/index.php?ind=blog&op=home&idu=
2 Acaba htacces ten mi kaynaklanıyor yoksa seo ile ilgili bir sorun mu anlayamadım mkportalda herhangi bir değişiklik yapmamıştım.Yardımcı olursanız çok sevinirim
Birde bu günlük hakkında düzenlemelere nasıl ulaşabilirim.Sanırım ingilizce tüm içerik.Mkportalda güzel ve düzenli bir günlük sistemi oluşturan varsa yardımcı olabilir misiniz?