r1dv4n adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
eleştirilerin için teşekkürler. mesajlarımı araştırırsan hosting firmamın olduğunu anlarsın. o piyasa da böyledir. 5 liraya vardır, aynı şey 25 liraya da vardır. Belki ucuz olan pahalıdan iyidir. Benim bu hususta söyleyeceğim botu scriptin dışında bişey algılamamanız. Yani bot yoktu sonradan eklendi olayı yok. Bot script ile birlikte yazıldığı için bir kere bu yönden, ikincisi o 5 euroluk botlardan daha çok işlev gördüğünden 5 eurodan fazladır. + adam botu alıyor birinden 50 liraya kendi 30 kişiye satıyor tanesini 10 liradan. bunu yapan da var. Yani demem o ki fiyatlarda uçurum yok. 1 bot 200 liraya geliyor değil. Botsuz 1.0 versiyonu diyelim bot ile PRO versiyonu diyelim. Zaten belli notlar girdik, aklına soru takılan baltalamak maksadı olmayan yazsın seve seve yanıt verelim. Ama yok ben bi kulp takayım tarzı yazılar da hiç hoş değil. Ben de size söylemiyorum direk bunu yanlış anlamayın. aynı kızım - gelinim olayı.
Beni öncelikle yanlış anlamadığın ve konuşma tarzından dolayı teşekkür ediyorum. Niyetim hiç bi zaman baltalamak kulp takmak olmadı bu güne kadar, söylediğim gibi serbest piyasa isteyen istediği fiyatı verebilir ama bot dediğim olay için 5 euro çok azken 200.YTL de fazla geliyor. {Pro versiyon olarak düşündüğümde extra vermem gereken parayı hesapladığımı varsayarsak}

Bunun sınırlarını sağ duyuyla koymak gerekiyor. Siz kendinizi müşteri yerine koyun, siz olsanız bot için 200 lira extradan para verir miydiniz?