Merhaba sevgili r10 üyeleri,

Pr1 ve üzeri bloglarınızda , blog yazısı satın almak istiyorum. Cümleler içinde 5 link geçecek şekilde düşündüm. Ancak ille de 5 link olacak diye diretmiyorum. Linkler kendi blogumdan belli yazılara, postlara verilecektir. Yazı tamamen özgün olmalıdır. Yazılar anlamlı olmalıdır.
Harez, Kack ve Bdult sitelerden link alınmayacaktır. Bir blog'dan birden çok yazı satın alınabilir.

Aynı kişinin birden çok blogu olabilir. Hepsi için ayrı fiyatlandırma yapılacaktır. Emek sahibi mağdur edilmeyecektir, hakkı fazlasıyla verilecektir.

Yazılar en az bir sene blogda durmalıdır. Bu nedenle uzun süredir aktif olan bloglar, süreklilik açısından tercih edilecektir.

Bloglar, google indexi bulunan, en az 6 aylık, blogrollda(linkler menüsü) 10'dan fazla dış link içermeyen bloglar olmalı(footer dahil). Ücretli ücretsiz tüm bloglar kabul edilir.

Kurallar esnetilebilir. O nedenle uygun olduğunu düşünün ya da düşünmeyin başvurmak için çekinmeyin. İçeriği kaliteli ve uzun süreli çalışmaya uygun, geri dönüşü olumlu olacağına inandığım herkesle çalışmaya hazırım. Ücretlendirme konusunda da, memnun kaldığım sürece gayet bonkör davranacağıma emin olabilirsiniz.

Ücretlendirme:

pr1 blog: 2 YTL / yazı
pr2 blog: 3 YTL / yazı
pr3 blog: 4 YTL / yazı
pr4 blog: 5 YTL / yazı
pr5 blog: 10 YTL / yazı

Blog adreslerinizi pm ile gönderebilirsiniz. Öncelik başlık altına yorum bırakanlara verilecektir.

Ödemeler posta çeki ve eft ile yapılacaktır.