Türkiyede yaklaşık olarak 18 tane özel telekom firması var ama resmi izinlerde sorunlar olduğu için ( yani resmi engeller ) bu adamlar kendilerini piyasaya süremediler. Hatta bir tanesi ile işbirliğide yaptım zamanında. Yanlış değilsem 2005 yılındaydı. Ama resmi izinler sorunlar yüzünden adamların elleri kolları bağlı işte. Telekom kontorü 79bin lira içern ( eski para ) adamlar bunu yaklaşık 25-30 bin liradan verecekti. Yasalar buna müsade etmedi malesef izinde çıkmadı.

Bunları geçtim GSM operatorlerimizin açıklaması var neredeyse free net vereceklerdi ama buna da resmi engeller geldi hemde 4M ile bunu yapacaklardı oda resmi engele takıldı yıllarca da izin alamadılar. Bunları nereden biliyorsun dersen bir çoğunuz bakmışınızdır heralde, NTV Haberler.

Kısacası birilieri iyi para götürüyor bizde uyuyoruz olan biten karşısında. Eğer topluca ve büyük sesler gelmezse böyle devam ederler. İki ay beleş kampanya derler milletin ağzının suyu akar ama bilmezlerki o iki ay iki ay sonra bitecek ve kendileri 24 ay bu adsl olayını bırakamayacaklar.

Her neyse toplu bir iş yapabilirsek bence birşeler olabilir diyorum yoksa bir iş yapamayız işte.