Alıntı
Haberlere çıkmak mesele değil arkadaşlar ona bakılırsa sansüre karşı başta ekşisözlüğünde içinde olduğu ''internete sansür değil sürat gerek'' hareketi var ancak sansüre bir çözüm geldi mi tabiki hayır. O yüzden yok eylemdi yürüyüştü site kapatmaydı indexti falan kasmayın kendinizi 1-2 yerde haber olursunuz belki sitenizin adı geçer o kadar telekomun umrunda bile olmaz.
Herkes dava açacakki o zaman telekomun etekleri tutuşacak yoksa o dediğiniz işlerle bir adım öteye gidemessiniz.
Sansür olayı farklı bir firmayı protesto etmek farklı. Sansür olayının ses getirebilmesi için çok kişinin bu olaya tepki göstermesi gerekiyor en son 400 site vardı diye biliyorum katılımı olan her birimizin 4 sitesi olduğunu düşünseniz ancak 100 kişi eder bu sayı çok az. sansür ayrı bir konu bir firmanın haksız kazancını duyurmak ayrı bir konu..
Buradaki amaç herkesin dikkatini çekmek buda duyarlı webmaster arkadaşlarımız sayesinde olacaktır. Eğer katılım az olursa zaten bir anlamı olmaz. 1000 kişi katılsa ve herkesin 4 sitesi olsa 4000 eder buda iyi bir rakamdır. Türktelekom bu aralar bıraktığı kötü izlenimi düzeltebilmek için Cem Yılmazı kullanıyor fakat bence başarılı olamayacak çoğu kişi telefonlarını kapatmak istiyor. Bendede internet olmasa telefonu kapatmayı düşünyorum.
Geçmişten bir kaç örnek. İlk GSM operatörü dakikası 4 köntürle uzun bir zaman bizi çarptı gsm pazarında tek firma oldu için? şuan 10 dk 1 kontür piyasada 3 firma var olmasa ucuza konuşamazdık.
İlk internet kullanıcıları aylık ödedikleri internet faturalarını unuttularmı acaba?
Peki ilk Adsl kullanıcıları ödedikleri miktarları hatırlıyorlar mı?
Türkiyede kalıplaşmış bir yöntem çarpacaksın herkesi kimsenin sesi çıkmıyor nasıl olsa. 5 istiyeceksin sonra 10 isteyeceksin nasıl olsa ah diyen yok .
Sadece telekomla bitmiyor. Google adsense olayıda var bunun içinde bir kampanya yapılmalı banlanan çoğu arkadaşımız var parasını alamayan bütün web masterler anlaşıp bir hafta reklamları kaldırsa ozaman ne olur şimdi diyeceksiniz birşey olmaz. evet çok şey olur.
Yakında askere gitmesen bu işi bende el atardır. Bu işi yürütebilecek arkadaş çıkarsa 3 sitemdede telekom için yapılmış bannerleri koyacağım. Benden tam destek.. Her zaman yardımada hazırım.