Size karşı alaycı ifade kullanmadım öncelikle. Kaybedek birşeyimde yok. Bir çok arkadaşım vardır, sınırlı sayıda dostum vardır, değer verdiğim müşterilerim vardır hepside huyumu, suyumu, nerelerde nasıl davranacağımı çok iyi bilirler. Bu bakımdan çok şükür birşey kaybetmeyiz.

Yüce insan diyerek dalga geçen ben değil sizsiniz.

Yaşı şu yönde önemlidir. 22.000.-YTL Bağ-kur prim borcu olabilmesi için en az 7 yıl Bağ-Kur primlerinin ödenmemiş olmasından kaynaklanır. Bu yüzden sordum.

Burada bilmişlik yapan ben değilim sizsiniz. Ayrıca siz siz olun hiç bir kişiye yüce tanımlaması yapmayın. Ve lütfen banada yapmayın.

O kadar kolay bir iş değildir, ayrıca mümkünde değildir. Başka bir ülkenin vatandaşı olmayan yada başka bir ülkede başkalarının alacaklarından dolayı tahsil yapması, haciz işlemleri başlatması. Türkiye' de mal alacağım parasını ödemeyeceğim, Italya'ya gideceğim, bunun parasını Italya devleti Italya' da benden tahsil edecek, güldürmeyin beni.

Bu söylediklerimin bilmişlikle haşa yüce insan tanımlaması yapılmasına neden olacak kadar bir ilgisi yoktur. En azından biraz gazetelere bakarsanız zamanında ülkeyi dolandırıp yurtdışına kaçıp interpol ile aranmasına rağmen paşalar gibi rahat rahat yaşayanları görerek anlayabilirsiniz.

Konu dışı, Serkan bey olarak neden yazdınız anlama veremedim. Bey demenizede gerek yok yada demek istemediğinizi belirtmenizede gerek yok, Bu tür şeylere önem veren birisi zaten değilim.

Sevgiler..