HostAnadolu nerede , Tosih.Net ne alaka. Telefon numaram 0544 764 78 57 0535 818 22 86. Karabük e gelecek olan varsa görüşelim. Çayımı içebilirsiniz
hackxien adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Şu mübarek ramazan ayında böyle kişiler yüzünden bu sıkıntıları çekmek gerçekten zor,inş aynı sıkıntıları ve daha fazlasını bu kişilerde yaşar.
Böyle kişilerden kastınız nedir?Domaini bana siz açtırmadınız. Tosih.Net ödemeyi yaptı ve kendisine domain açmamı istedi , ben onlara açtım domaini. Normal şartlarda sizi hiç muhattap kabul etmeyebilirdim. fakat admin@siberpaylasim.com msn ini sizin kullandığınızdan dolayı tosih.net in sahibini telefonla aradım ve durum hakkında bilgi ve izin aldım. Yani siz bizimle değil , hiçbir çıkarımız olmamasına rağmen biz sizinle şu mübarek
Ramazan'da uğraştık.
Domain transferinde işlemleri domaini bulunduran firma değil , transferin yapılacağı firma başlatır. Siz bana isimtescilde ki hesabınızın kullanıcı adı ve şifresini veriyorsunuz , transfer işlemini başlatın diyorsunuz. Bu iş böyle işlemezki. Transferi biz değil , isimtescil başlatır , biz onayı veririz. Herhangi bir talep geldiğinde de benim tarafımdan onayın verileceğini (domaini açtıran İbrahim Akkanat tan domain transferinin yapılma iznini aldım ) defalarca size söyledim. Üzerime vazife olmamasına ve hiçbir çıkarım olmamasına rağmen isimtescildeki hesabınızdan transferi ben başlattım , kredi kartı bilgileri istiyor , kendi kartımdan geçmemi istiyorsunuz.Kusura bakmayın ve nafile bunu benden beklemeyin.Lütfen konu açarken de çarpıtmadan anlatın.
Bu arada Karabük e gelecek arkadaş için:
Ragıp Serdar ACAR
05358182286
05447647857