selamun aleykum arkadaşlar
cümleten bayramınız mübarek olsun!

wp için download botu yzabilecek arkadaş varsa eğer fiyatı buradan ya da pm den bana yollarsa geri dönüş yapacağım!

Program çekeceği siteyi seçeceğim ben!
daha karar vermedim ama siteden siteye değişecekse pm de belirtirim!

Bot un istenilen özelliği:
* - konu başlığına göre etiket üretme
* - istenilen kategoriden istenilen sayfayı ve istenilen programı alabilme
* - resimleri kendi serverına kaydedip program çekilen site ile tüm bağıntıları kesebilme( örn:inndir.com dan bir pro eklediği zaman resmin adresi ya da linkin yönlendirmesi falan tamamen kendi sitemden olmalı!
yani ilişkili siteyle bağlantı kalmamalı)
* - bot manuel çalıştırılabilmeli (dosyaları ftp ye atacağım, ben çalıştırdığım zaman ekleyecek programı, dosyaları kaldırdığımda hiç bir problem olmadan devam edecek. yeniden ekleme yapacağım zaman dosyları attıpımda ekleme yapabileceğim, ki böyle bir bot var bende ama farklı sistem için)
* - Farklı birşey olursa extradan belirtirim zaten.

NOT: botu yazan arkadaş bana uygun bir fiyat verebilirse , sözleşme dahilinde botun yazma işlemi bittiğinde en fazla 5 kişiye satmasına müsade edebilirim. Müsade derken yanlış anlaşılmayalım ben kimsenin patronu değilim, nefsimden aşşağısı yok, sadece karşılıklı anlaşmayı belirtmek için. (Bu şekilde anlaşabilirsek pm atın. sonradan bot ortalık malı oalcaksa hiç yazmasın beni de bekletmesin)