asla hava atmadım,atmamda.bi site açtın diye ne havası atacaksın ki.ayrıca forum sitesi açmak çoluk çocuk oyuncagı yani kendin oturup html,flash filan kullanarak çok güzel bi site yaparsında o zaman belki hava atması dogal derim.ben haala fırsat buldukça forumlarla ilgili yardım isteyen arkadaşlara yardımcı oluyorum.kurmayı bilmiyorsa kurup veriyorum,eklenti filan kurulacaksa ekliyorum.bana da zamanında bu şekilde yardım edenler oldugu için bende karşılıksız yardım ettim ve bundan sonrada ederim.... wp yi ftp ye atıp kurup vermeye 5 $ para istiyorlar.sanki taş atıpda kolu yoruluyor.peeh.........
bu konuda haklısın kardeşim.. .kurulum dediğin nedir.. benim yazdığım postların birinde birisi para karşılığı mod kurduruyordu izah etmeye çalışıyorum ama elden ne gelir.
Atıyorum smf için mod falan değilde smf için siteye özel bir tema yaparsın o zaman istersin parayı..
Gerçi bizim milletimizde de sorun var bugün google amcaya sorsan.. sana WP yada smf kurulumunu anlatıyor. ama okuyan kim.. yapamıyorum diyerek ellerini ceplerine atıyorlar..