Arkadaşlar sizi caydırmak , bilinçsiz bişeyler yaptırmak istemiyorum..

Ama size bir önerimde OYAK BANK A.Ş dir..

Kendim 1,5 senedir kullanıyorum. İnternet bankacılığı güvenli.Bence tabiki. Müşteri sayısı bilgiğim kadarıyla az. Adsense ödemelerimi bu bankama alırım. Bugünde ödememi aldım. Havale ve eftde ücret 15.30 'a kadar kesilmez. Ücretsiz.Atmden para çekme ücretsiz.İnternet şubesinde aynı hesabım üzerinde bulunan usd , Euro , ytl olarak 3 hesabımı kontrol edebiliyorum.1 Panelden. Kendim 1,5 senede şükür bi problemle karşılaşmadım. Kolay paneli var kullanımda..
Alttaki yazımıda okuyunuz..

Oyak Bank'a Hoşgeldiniz 44 0 600 bilgi alabilir ve bana sorular sorabilirsiniz..
orumcek adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Bence en güvenli internet bankaclığından biriside oyak bankda belki özellikleri az ama mesela eft ve havelede günün 15,30 zuna kadar sürede ücretsiz yapıyorsun.
Mesela br hesabın var buna bağlı bir telefonun internete bankacılıgına girdiğinde normal hesabını görebiliyorsun ki girişi ille sanalklavye ile yaptırıyor..
Sonrasında girdin eft yapacaksın senin telefonunu önceden tanısıyosun diyorki eft yapacaksın yada baska bişey bunun için anne kızlık soyadının ilk 2 harfi yada 5 . 7 harfi bu güvenliği gectikten sonra 544 xxx xxx 22 nolu telefona msj gelecek.
Tek kullanımlık şifre bu şifreyi 3 dk içinde girmezsen seni sistemden atıyor...Her defa girişte sana msj atıyor şifre için bu hizmette ücretsiz yani java özelliği olmayan çok telefon kullanıcısı var..