Coojo adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
bir siteniz varmı ve avon temsilcisi olduğunuza dair bir belge görebilirmiyim ayrıca ürün 75 ml'mi ?
almak istiyorum ama biliyorsunuz piyasada bir çok sahte mal var orjinalliğini kanıtlamalısınız
Şuan site tasarım aşamasında ,belge derken size beni temsilci yapan avon yetkilisi ile görüştürebilirim.Ürünler orjinal avon malıdır.Güven konusunda fazla olmasada iTrader bakabilirsiniz.

HDW adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
birde tek bu ürünlerdemi fullspeed ürünündede indirm oluyormu ?
Şuan için sadece bu ürünlerde indirim ,hiç kar almadan satış hayatımıza başladığımız için bu şekilde oldu. fullspeed için yeni bir kampanya başlayacak %50 indirimli olacak yani şuan 64.50 ytl olan ürün 32.25 civarı olacak eğer ürünü istiyorsanız kampanya ile ilgili bilgileri hakkında ,sizinle iletişime geçebilirim.

sion adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
1. ürünü almayı düşünüyorum kokusu hafifmi?
Ürün avonun son çıkarmış olduğu parfümü,kokusu son derece hafif vede güzel,tabi renkler ve zevkler tartışılmaz ama Şöyle söyleyebilirim ürünü alın memnun kalmazsanız hemen geri iade yapabilirsiniz.Bukadar iddalı bir parfüm ,

Wolfenstein adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
2. ürüne ben bi bakayım olabilir fiyatı çok iyi
Bu ürünü inanın zararına veriyorum bu fiyattta ürünün devamlılığı yok , alacak arkadaş hem kar etmiş olacak hemde parfümün tadını çıkaracak.

iyigünler.