ya arkadaşım ne kadar iğrenç bi cümle o ya ilk kurduğun, sınav 3 e ayrılır felan, ne sözlüsü ne seçenekli şekillisi ya? hangi konuyu okuyorsun sen? neyini öğreneyim sınavın?
Sorularıma net cevap vermedin diyorsun , ben de diyorum ki zaten var sorularının cevabı ama sende anlayacak zeka yok arkadaşım. Hepsini bırak verdiğim cevapları, daha ilk konuda yazıyor ya sorularının cevapları, şaşıyorum sana, sanırım beni banlatmaya çalışıyorsun.
he bir de orada matematik yapmışsın aklın sıra , sen şuna cevap ver bakalım, 1.532 görüntüleme var ama senden bir tane var.
Yani saçma sapan sorular ya.
bu ne bu hele? Diyorsun ki millete neden dışarı bilgi sızsın ki keriz mi para kazanmak varken blogundan gelecek 3.500 - 4000$a tenezül etsin. 3500 4000$ demedim , 3-4 dolar dedim, ya sen daha bırak anlamayı okuyamıyorsun bile ya.
Sen sözlüğe bak demişsin ben de baktım doğrusunu söyledim. Hakaret edip lafını başkalarının üstüne atmaya kalma dostum. Benim zekama laf etmeden önce kendi zekana bak istersen. Benden bir tane yok dostum burada senden bir tane var buna emin ol. Elit forumunuz benim gözümde elit hakaret birliği gibi birşey. Daha fazla hakaret etmeden önce saygını korumanı temenni ederim.