GormYa adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Sınav sadece çoktan seçmeli değildir yazılı, sözlü ve seçenrkli şekilde 3e ayrılır önce bunu öğren Kendimi birşey sansam ben de bir elit forum kurardım. Benim yazdığımı sen anlamamışsın ya da anlatmaya çalıştığını yazamamışsın ki ben senin cümleni aynen aldım ve aynı şekilde sordum. Kaldı ki hala sorularıma net cevap vermedin. Cümleleri kesik kesik alıntı yapmazsan sorularımı sen net anlarsın net cevap verirsin. Benim webmaster forumum ya da buna yakın blog'um filan yok. Ama bu iş üzerine gerçekten elit olan her forumda, dernekte ve sitede üyeliğim bulunur. Sen bana ezik diye hakaret etmişsin ama ben sana bunu bile layık görmüyorum.

Yazılarını buradaki mesajlara bakılırsa demek ki sadece ben anlamıyor değilim. Demek ki neymiş senin anlatma problemin var. 4 kişi bir olup 6 kişiye 1 soruyu cevaplayamayan 1 kişiye 3 soruyu nasıl yanıtlasın, senden bunu beklemem eziklikti doğru.

Elit 2 şekilde olunur. Ben elitim diye bir yerini yırtan kişiler, bir de işlerini/bilgisini konuşturan kişiler. Ben de sana gayet açık konuşuyorum madem sır dediğin bilgilerin var, elitsin ne kadar kazandın bugüne kadar o bilgiyle? Ya da ne yaptın bugüne kadar o elit bilginle?

Sizin de dediğiniz gibi herşey karşılıklıdır. Sen hakaret etmeden net cevap vericeksin ki ben de aynı soruları hecelercesine tekrarlamak zorunda kalmıyayım. İlk mesajında yazanlarla diğer arkadaşlara verdiğin cevaplar birbirini tutmuyor. Diyorsun ki millete neden dışarı bilgi sızsın ki keriz mi para kazanmak varken blogundan gelecek 3.500 - 4000$a tenezül etsin. Adam üye olur blogunu da kurar hem oradan para kazanır hem de blogundan kazanır. Burada keriz o olmaz. Ama sana bakılırsa bilgini kullanmak ve para kazanmak (!) varken onu riske atıyorsun, bundan para almadan millete dağıtıyorsun ve kesinlikle bundan para kazanmayı amaçlayarak yapmadığını söylüyorsun. Anlamadığın sorumu tekrarlıyorum istersen heceleyerek de yazabilirim. Neden bilginle daha önceden para kazanmadın ve para kazanmayacağın şekilde bunları dağıtıyorsun? Kendini pofpoflamayı bırakıp sadece buna cevap ver diğerlerini istemiyorum bile.

"Neden sırlarından daha önce para kazanmadın ve neden bunları para kazanmayacağın şekilde ve riske atarak başkalarına dağıtıyorsun?"
ya arkadaşım ne kadar iğrenç bi cümle o ya ilk kurduğun, sınav 3 e ayrılır felan, ne sözlüsü ne seçenekli şekillisi ya? hangi konuyu okuyorsun sen? neyini öğreneyim sınavın?
Sorularıma net cevap vermedin diyorsun , ben de diyorum ki zaten var sorularının cevabı ama sende anlayacak zeka yok arkadaşım. Hepsini bırak verdiğim cevapları, daha ilk konuda yazıyor ya sorularının cevapları, şaşıyorum sana, sanırım beni banlatmaya çalışıyorsun.

he bir de orada matematik yapmışsın aklın sıra , sen şuna cevap ver bakalım, 1.532 görüntüleme var ama senden bir tane var.

Yani saçma sapan sorular ya.
bu ne bu hele? Diyorsun ki millete neden dışarı bilgi sızsın ki keriz mi para kazanmak varken blogundan gelecek 3.500 - 4000$a tenezül etsin. 3500 4000$ demedim , 3-4 dolar dedim, ya sen daha bırak anlamayı okuyamıyorsun bile ya.