GormYa adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Öncelikle keriz lafını çıkartan zaten sizlersiniz. Benim sorduğum sorulara bilerek mi bilmeden mi bilmiyorum ama cevap veren sensin. Ben bunu duymak istiyorum baştan dedim art niyetim yok hiçbir iğneleme bile yapmadan 3 soru sordum, karşılığında hakaret duymaya başladım böyle bir oluşuma o mesajdan sonra tabi ki çamur atarım. Ancak bana hakaret yerine sorularıma cevap veren olsaydı bana da pm atın ya da projenizde başarılar derdim. Açıkçası herkese sen saygı duymuşundur ona inanırım ama böyle bir konuyla biz - siz kavramı yaratmak ve sorulan sorulara hakaret etmek çamur atıyosun demek ayrı birşeydir. Benim istediğim neden size başvurayım kafamdaki soruları cevaplayındı. Verdiğiniz cevaplara bakınca zaten nasıl kişilerin kurduğunu görmüş oldum. Biz - siz ayrımını yapan kişiye son sözüm arkadaşların da dediği gibi o testi önce kendinize uygulayın ve önce kendiniz düşünün. Herşey art niyet değildir diğer mesajımda da belirttiğim gibi satıcı alıcının kafasındaki tüm soruları çözmelidir ki ürününü satabilsin. Siz sorun çözmek yerine hakaret etmeyi seçtiniz...

Tekrar belirtiyorum diğer şahıslar da hakaret yerine cevap verseydi kendini tanıtmış olurdu zaten...
Sorduğun sorular ilk günden beri sorulan, tekrar sorulan, tekrar tekrar sorulan ve usanmadan cevaplanan sorular..

Ne istiyorsun ki anlamadım? Zorla kimseyi istediğimiz aldığımız yok.. İsteyen buyursun gelsin.

Ne bakarsan öyle görürsün derler, sen bize nasıl bakıyorsan karşında aynısını görüyorsun.. Hiç yakınma..

Üstüne basa basa durduğun nokta ne kazandınız ki?
Ne kazandık biliyor msun? Aylarca sürdürdüğümüz projeler sonrası elle tutulur bir para ve tecrübe. Neyi paylaştık biliyor musun? Tecrübemizi.. Bu ne demek biliyor musun peki? Oraya gelen tecrübemizi edindikten sonra ay içinde parasını kazanmaya başlar..

Neden bunu yaptık biliyor musun? Bilmediğimiz öğrenmek için.. Yani kazancımızı katlamak için..

Ne oldu biliyor musun? Kazançlar katlandı bile..