Elimden Geldiğince Ama Yinede Anlaya Bilirsin Ne İstediği,
Ama Dikkat et Derim Ben İyi Görmedim Bu Mesajı

Sevgili
Senin postan için teşekkürler, ben really, senle iyi bir relationshibi sağlamayı beğeneceğiz, ve benim, bir special reasona benim, neden senle temas kurmayı kararlaştırdığım var.

Ben, acelesinden dolayı benim situationumun burada senle temas kurmak ve readingden sonra senin profileni kararlaştırdım, ben, Liberya'dan 25 yaşında kız olan Helen olan ıskayım, son zamanlarda tek kız philip morgan şimdi sürgünde olan president Charles Taylor'un liderliğinin altında ulusal securityin vekil bakanı olan, birçok masum olduktan sonra, soul öldürüldü, benim babam, Charles Taylor'un hükümeti tarafından öldürüldü, benim başarılı hareket denemesi babamı suçlar.

Ben, sana benim olduğu kötü muameleden dolayı temas kurmak için garibim, benim stepimden receivinğim, annelik yap. Benim sevgili babamın beklenilmeyen ölümü olan sinceyi benden benim bütün geç babamın hazinesi ve propertiesten uzağa alması için She planned.

Bu arada ben, Avrupa'ya kurtulmayı istedim, ama benim milli maçımdan uzağa she hayvan derisi passport ve diğer değerli yolculuk yapan dokümanlar. Şansla she, benim, önemli dokümanları içeren benim babamın dosyasını nereyi tuttuğumu keşfetmedi. Benim, benim, bunda Refegee için birleşmiş uluslar yüksek komiserliğinin altında presently seeking sığınağı Dakar'ın olduğu olduğum refegee kampına runa kararlaştırdığım So, Senegal'ın Republici. Ben, sana senin ülkende relationship ve yatırım yardımı olan uzun bir dönem işi için personallyla temas kurmayı dilerim.

Benim kutsal hafıza babam, bizim sumumuzu $7 koydu. 500, en yakın akraba olarak benim ismimle bir bankada 000.00. Yine de, shallın, senin kabulünün doğrulamasında zorunlu dokümanlarla birikimin transfer ve yatırımı için bana yardım etmen için seni ilettiği ben. Senin, bir invsetmentte bana yardım edecek olduğun gibi, ve benim, benim studiesimi tamamlamayı beğenecek olduğum gibi, benim, th üniversitesinde benim ilk yılımda olduğum gibi, started olan krizin olduğu zaman.
15'le seni telafi etmesi için benim niyetim shallın, benim yatırım başkentim olduğu senin servicesin ve denge için toplam paranın %i'dir. Bu, kendisi için benim, senle temas kurmayı kararlaştırdığım reasondur. Bütünüyle Please shouldun, sadece bu email adresinden gizli purposes için olduğu iletişimin olduğu.

Ben olunca, benim harekette put şeyleri, hemen yapacak olduğum senin ilginin olduğu senin positive response showinğinin olduğu receive. Yukarıdakinin ışığında, shallın, bu işleme sincerelyi tutmak için senin yeteneğin ve gönüllülüğü gösterirken acil bir mesajı takdir ettiği ben.

Senin acil ve positive responseni beklemek. Please, sadece benim, benim gelinceye kadar onu açığa vurmaman için seni rica ettiğim senin self pleasene bunu tutar, birikim transfer edildiği andan itibaren. Benim picturesim olan senin olduğu sendin olduğu ben.
Saygılarımla
Helen.