Evde kendi Sunucumu kullanıyordum tek 1 site barındırdıgından plesk demo yetiyordu neredeyse hiç C.P. kullanmıyordum zaten.Arkadaşımında 2 tane domaini var bunlar için Plesk lisansı aldık birisinden. Arkadaşım için Reseller açarken kullanıcı adını admin olarak ekledim. Bundan sonra hiç domain ekleyemiyorum çünkü benim kullanıcı adımda admindi. Arkadaşıma açtıgım acc sildim. silmeme ragmen acılmıyor. verdiği hata kodu şu :
Hosting ayarları Güncelleme işlemi gerçekleştirilemedi: Unable to create system user: Unable to add the user (hakangedici) = (Kullanıcı adım), invalid parameter is (-1)

2245) Parola ilkesi isteklerini karşılamıyor. En kısa parola uzunluğunu, parola karmaşıklığını ve parola tarihçesi isteklerini denetleyin.
Ne yapmam konusunda yardımcı olacak biri varmı acaba?
--------------------------------------------------------------------------
Arkadaşlar sorun Active Directory Sunucusunu kurduğumdan böyle oluyormuş. Eğer şifreleri daha güvenli girerseniz hata vermiyor. Örn: ha-kan,ged_ici gibi bir şifre yaparsanız sorun yok. İsterseniz de direk sunucuyu kaldırın bu kez Plesk çalışmıcak çünkü bütün şifrelemeleri o server üstünden yapıyor. Sorunu aldıgımdan bu yana kac saat gecti bilmiyorum uykusuzluktan gözlerim kızardı yanlıs bişiler yazdıysam kusura bakmayın.