bunun sorunu devlet diye nitelendirmeyin kabiliyetsiz ve yeteneksiz elamanlardan kaynaklaniyo..
gecen ay cafe'deyim takiliyorum nette görevliler geldi belediyeden zabitalar incelemeye. adam teftiş yapiyo sözde
internet expoleverde p*rno.com felan yazmaya çalişiyo ben gördükce dedim bunlarmi burayi kont edicek diye koptum. eminimki internetide şuanda kont etmek için bulunun devlet görevlileri yaşi kemala ermiş daktilo döneminden kalma kimselerdedir. ve bunlar düz mantik çalişir.
birazda olaya böyle bakin.
eşki sözlük mezvusuna gelince oldum olasi eşki sözlüğü sevmem herkese yukardan bakarlar. basitleri bana basitliği ifade ediyolar.
kişilik sahibi insanlar olsalar yapici yönde çalişilar sadece lafla gemi yürümüyo orda her konuyu makaraya sararakda bu gemi yürümüyo..
afedersinzi ama siteler kapanirken hiç bişe yok ama iğne kendine batinca bağriyo.
ayrimcilik zihniyeti taşiyan basit insanlar. topluluğu..
bide bide şey dicem.

sitelerin gelişi güzel kapanmasina bende karşiyim daha iyi bi kont mekanizmasi ile gerçekten tehtid eden siteler kapansa amenla anlarim durumuda önüne gelen sitelerin kaopatmasi benide deli ediyo..

büyük sitelere gelince örneğin bi youtube, gibi sitelerin milyalarca kişilye hitap ediyo. ve türkiyede çok büyük bi kitlenin günlük ziyeret ettiği bi site ve dünyalarca gelir elde eden bi site ve türkiyede şübe açip türkiyede vergi vermesi ve türkiyede videolari kont etmesi gerektiğini düşünüyorum. yoksa devletin kapatmasi bana mantikli geliyo..