Sadece nankörlük buna denir diyorum baska bişey demiyorum.

Bu konuya 27 sayfa yaziyi okuduğum için yazı yazma gereği duydum.

Nereden Baslasam ki.Adsense , Mynet , cepmaster , flycell v.s. gibi ortaklıklara da böyle yapıyormusunuz çok merak ediyorum. İlk Zamanlarda ulaşamıyorsunuz zevkdiyarina "link değişiminde değişim yapan arkadastan ulaşmaya bile calisiyorsunuz" buna bile razisiniz ama mail veriliyor üstüne " msn " istiyorsunuz. üyelik aciyor adamlar üstüne " pm " istiyorsunuz. Oda yetmedi telefon istiyorsunuz. Daha sonraki günlerde neler istiyeceksiniz merakla takip edeceğim.
Aslında Olay Buradan Sizle iletişime gecince bozuluyor.Üyenin biri "Selam Kardeş" ile hita ediyor. Yok böyle sey ya . Burdan msj yazdi diye arkadasiniz mi oldu. Ne saygı var ne ahlak.
Sonucta Bu adam sizin patronunuz işveren. İnsanlar gidip sabahtan aksama kadar calistıkları işyerlerinde izin vermezler mesai + mesai yaparlar. İçerde Sürekli paralari kalir alamazlar ama kimse kalkip patrona bişey diyemez. Kalkipda " Kardes bizim maasi ne zaman vercen dolandirici dusunuyorum seni " boyle bişey soyleyemez.
Ama burda oo sataşmalar taş atmalar daha 10 msjı olan üye ödeme yapıldımı diye soru soruyor diğer siteyi oneriyor.
Buda Sadece Çoluk Cocuk Kavgasi " Bak paramı vermezsen anneme soylerim ha !!! " der gibi .
Ne kadar komik değilmi .
Ödeme gec olunca !dolandirici , !sahtekar , !guvenilmez , !yalan oldu ...
Diye hitaplar ediyorsunuz. Bu hitapları eden arkadaslar 2 msj sonra zevkdiyari !on numara , !Ekmek kapımız , !Hersey cok güzel ödemeler zamanında yapılıyor !sistem tıkır tıkır işliyor ..
Bunlarıda onlar soyluyor peki bunun zarari kime ? Gene size donuyor. Nasıl mi ?

Sen paranı alamadin gec gelecek odemicekler korkusu ile diyorsun ki ben bi yaygara kopartayim mecbur oderler düşünüyorsun ! ama yanlış yapiyorsun kardesim. Neden mi ?
Yazdın buraya baska kullanıcılar üye olmicak senin msj'in yüzünden üye olanlar cıkacak ayrılacak sonra ne olacak site batacak. kıme zarar sana sen üyelik sistemsiz kaldin ve adamlari işinden ettin.

Sadece senin için gecerli değil örnekleme.
Bir de su parami alamadim diyen arkadas sana bir sozum var sana değil ama seni örnek göstereceğim. İlk mesajlarında savunuyorsun " zevkdiyari gittim görüştüm kacacak insanlar değil " sonra simdi onlari kotuluyorsun buna tükürdüğünü yalamak derler. Ya kötüleyeceksin ya iyileyeceksin. ama sen hem oyle hem boyle .
Sonra mesajinda kendin agzinla soyluyorsun " bende askıya alınanlar arasındayım herhalde" diye.
Bu lafi dediğine göre yanlış bişeyler yaptığının farkındasın ki orada oldugunu tahmın ediyorsun.

Video önune banner koyuyorsunuz adam video izleyecek mecburen üye oluyor. Tamam cok güzel ama bu sadece sana güzel ne olur 1 ay alirsin 2 ay alirsin sonra zaten alamazsin alacak bir sirket site kalmaz ki sen adama boş üye gönderirsen kazıklarsan gene zararli sen cıkarsın webmaster !

Maillere pmlere msn e cevap yok diye yazdığınız yazılarda bi alem. Bu adam size msn adresinden yazmak zorunda değil , bu konudada yazmak zorunda değil , pm vs. atmak zorundada değil. Ama adam buraya kadar üye olmuş , msn vermiş , pm atiyor. hala fazlasini istiyorsunuz. Sen video onu banner yap bos üye getir. Adamin cebine para sokma kendi cebine sok birde 24 saat hizmet hadi be..

Adsenseyi alalim ele isterse 100000 $ olsun hesapta mailmi atiyor bişey mi soyluyor yap bakayım bi hata nasıl banlıyor. Sonra kalkıp google diyormusun !dolandiri !kardes naptin ya insan bi mail atar. ??

Birisi yazmiş bana borcu var. Herkesin kişisel biri ile illaki vardir bir para mevzusu site almişsindir. domain satmişsindir. bişey yapmişsindir ama o senin içini ferahlatmamiştir.
Eksik kalmıstır tartısmıssınızdır oyle kalmıstır. Onunla var diye seninledemi olacak ? Hayir tabiki.

Şöyle De Son sözümü soyleyeyim : Siz kendi kendinize kendinizi zarara ugratip aynı zamanda boyle siteleri ortaklıkları zarara ugratip batirirsaniz (zevkdiyari icin soylemiyorum) Onlar neden size yardımcı olmak istesin ? Neden size iyi davransin ? Neden...

Konuyu merakımdan 27 sayfa tek tek okudum ve kendi düşüncelerimi yazdım. Ve Olması gerekenleri zevkdiyari ile bir baglantim v.s. yoktur ne reklamini kullandım ne para kazandim sadece olaya disardan bakan bir üyeyim. Benim görüşüm adamlar son derece iyi çalışıyorlar en azından aramızdalar konusabiliyoruz bu bile yeter.

Hepinize iyi çalışmalar.