merhaba samet bey çok güzel cümleler kurmuşsun kul hakkının ne olduğunu bende biliyorum ve gel gelelim su hosting scriptine engellemis olabilirisn veya konusmuyor olabilirisn simdi sen bana ne deidngüzel kardesim host scriptini satabilirisn deidn mi demedin mi ilk ciktigi anda sat %50 si senin %50 si benim dedin mi demedin mi msn de loglari mevcut ve bunu senin ortagin ilede konustum ben ugur kalendar arkadaslada ve durumu izah ettim dedim kardesim bak samet bole bole dedi bende bu sekilde satacagim dedim ve bugune kadarda scriptini bi kere dahi satmadim gir bak bakalim siteye bana verdigin en son scripti bile kurmadim domain sorgulamada hala elmaxscript.com yazar ve sana sunu solum benim bilgim vs bos isler bunlar ben sadece sana aciklamasini yaptim hersey ortada ne diyeceksen geleceksin msn de soluyeceksin burasi er meydani ise buyur sana meydan biraz gec oldu cevabim kusura bakma herkes kendi ekmegini yer biz kimsenin ekmegi ile oynamadik oynamayizda kitabimizda bu yazmaz
Hayırdır Aykut Efendi Elma Script Hosting V1 olmuş Aykut hosting script. Birde altına kodlama tasarım aykut yıldırım yazmışsın. Sana kimse kul hakkı yemenin ne demek olduğunu onun hesabını nasıl vereceğini anlatmadı mı? Sana şimdiye kadar yediğin haklarımı helal etmiştim ama sen doymak nedir bilmiyorsun güzel kardeşim. Ücretsiz verdiğim scriptlerin ve parasını alamadığım ve helal ettiğim işlerin hakkını Allahın huzurunda tek tek alıcam senden. Ordaki hesap çok çetin geçecek emin ol. Şimdiye kadar kim beni dolandırdıysa kim hakkımı yediyse çok iyi biliyorsun ki bir tanesine dahi küskünlüğüm kırgınlığım yok hepsiyle konuşurum ama sana yaptıklarımı düşününce inan bu yaptığının adını koyamıyorum. Bu yazıyı okuyanlar o boşluğu doldururlar muhtemelen.
Şimdi yeni bir sistem hazırlıyorum Allahın izniyle. O sistem bittiğinde Allah nasip ederse sen ve senin gibiler böyle nemalanamyacaksınız. Ve şunuda bil Hosting V2 çıktığında müşterilerim sürümlerini yükseltir yükseltmez scriptin açıklarını deşifre edicem. O engin ve sonsuz webmastıral bilginle scripti sattığın müşterilerine destek verirsin artık. Gerçi senin kankan çok kapattırırsın birilerine açıkları.
Rabbinin huzurunda görüşmek dileğiyle. Benim senle işim olmaz artık.