Bayhan olduysa Ajdar niye olmasın. Adam hiç yoktan oynuyor. Parçaları güzel. Açıcan son sesi bangır bangır nane nane dımtıs dımtıs.
mirturk'un sözlerine katılıyorum. Bi ara moda Zekeriya Beyaz'dı. Ama sonradan gerçekten çok güzel konuşmalarını izledim.
Ondan önce Müslüm Baba'ydı.
Gündemi doldurmaya çalışıyorlar.
Gerçi Ajdar, kral tiviyi açtığında orda çıkan soytarılardan çok daha güzel söylüyor. Hiç yoktan emek veriyor. Kendisi birşeyler yapmaya çalışıyor. İyi oluyor veya kötü oluyor demiyorum ama elinden geldiğince çalışıyor. Bayan olmadığı için kıçını başını açamıyor.
Gülşen tutuldu. Albümü veya parçaları çokmu güzeldi. Hiç bi parçası bi b*ka benzemiyor. Neden tuttu. Kıçını başını açtığı için tuttu. Millet ne diyordu. Ya boşver sesi kapasanda olur, tivinin önünden geçeni döverim. Petek Dinçöz neden tuttu. Albümdeki parçaların yarısında aynı müziğin üzerine şarkının devamı gibi albüm çıkardığı içinmi. Saçma sapan sözleri olduğu içinmi. Kral tivi de adam gibi bir parça çalmadığı içinmi millet izliyor.
Gündemdeymiş gibi gösterilen, kral tivide bangır bangır gösterilenlerin %80 i soytarıdan başka birşey değil. Müzik yaptıklarını sanıyorlar sadece. Mankenlerin alayı saçma sapan şeyler söyleyip vücut gösterisi yapıyorlar.
Bi ara Ciguli tuttu. Parçaları çokmu güzeldi. Yoo. Ama neşe saçıyordu. Bu sebeple tuttu. İlla barda discoda çalması gerekmez yapılan albümlerin.