gokes adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
arkadaşlar görüyorum kimseden ses soluk çıkmıyor sanırım bir tek ben sorunluyum.
26 eylül gününden beri sitelerime ulaşılamıyor. Sunucu değişikliği yapılacağı ve işlemin en geç 1 gün içinde biteceği belirtilmişti 26 eylül günü. Ama o günden beri hala bir gelişme yok. Cumartesi aradığımda elektriklerinin kesik olduğunu, bulundukalrı bölgede trafo patladığını belirttiler. İstanbul gibi bir yerde sanırım trafo değişimi en kötü ihtimalle 4-5 saatte yapılır ve bu tarz sorunlar yaşanmışsa telafi etmek amacı ile gerekirse gece gündüz çalışılır diye düşünüyorum ancak gördüğüm kadarıyla Orhan beyin ya da uğur beyin pek öyle kaygıları yok. Hadi hafta sonu çalışmadılar bu gün pazartesi ve ben sabahtan beri kimseye ulaşamıyorum. Allahtan reseller sürem dolmak üzreydi de başka bir hosting firmasına kaçma şansım olabildi(windows resellerim için bu geçerli. Php hala webabi de maalesef)
En kısa sürede diğer resellerimi de alıp kaçacam .
Kısacası kimseye tavsiye etmiyorum.
Arkadaşlar burada muhatap bulmanın önemimden söz ediyorlar ama bulduğunuz muhatap sorununuzu çözmemişse muhatap bulmanın da bir değeri kalmıyor maalesef..
Aynen böyle firma görmedim ne bilgilendirme yapıyorlar ne de 3 gündür ticketlara doğru düzgün cevap vermiyorlar. iki hosting hesabı kayboldu ne dosyalar var ortada ne de bir cevap