ismailbal adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
kasmayın kendinizi Eski hesap numaralarınız kullanımda. oraya gelecek ödemeler hesaplarınıza geçecek. Ancak sizlere vermem gereken başka bilgiler var. Bu aralar Yapı Kredi 2. müdürlerine eğitim veriyoruz. Onlarda tamamen şikayetçi. Koç Bankasının programına geçeceklermiş. Koç'un müşterisi 2 milyon muş. ama YKB nin 9 milyonmuş. YKB İtalyada bi bankanın sistemini kullaniyorlarmış. Yıllık 16 milyon $ gibi bir rakam ödüyormuş. Koç bu parayı fazla bulmuş. Bu sebeple kendi sistemlerine geçicekmiş YKB. onun da maaliyeti 90000$ mış anlayacağınız hemen başka bankaya geçin. Hı dün başımdan geçen olayı anlatim unutmadan, paralarımı hesapta tutuorum. genelde nakit taşımaktansa kartla ödemeyi tercih ediyorum. ancak dün pos ile çektim para çekilmedi. rezil oldum o ayrı. neyse sonra gittim yapı krediye bankamatik çalışmıyor. en yakın yapı kredi 25 dakika uzaktaydı. altın noktalardan denedim gene para çekemedim. aradım müşteri hizmetlerini kadın çıktı hatta filiz mi neydi adı. dedim pos ile para çekemedim limit yok yazdı dedim. simdi de yapı krediye baktım ama ordan da çekemiyorum dedim. çok bilmiş olan koç bank müşteri hizmetleri altın noktaları deneyin dedi. 4 tane denedim olmadı dedim. hatta tekrar deneyim dedim telefondayken tekrar denedim olmadı. sizi başka banka şubesine yönlendirim dedi. yönlendirdiği şube 40 km ötedeki bir şube. neyse en son bulduk yakın 1 şube çekebildik. 3 gündür internet bankacılığı girmiyordu. neyseki bugun girdi ama oda nesi bir baktım ki bir tane dolar hesabım - 20 $ gözüküyor. anlam veremiyorum. beklediğim paralarım 30 gündür geçmedi. bundan sonra ykb çekilmez. hemen başka 1 bankada hesap açmak lazım...

evet geçen kaktüste bu olayı söylemiştin de bu hesap numara değişikliği olayı çok pis amelelik oldu. yarın garanti ye gidelim bari napalım garanti com tr yapacaz