Mutlaka işni dogru yapan arkadaslarımız var yok demedim.. fakat 2 kişiye özel yazılım yaptırdım 2 sinide savcılıga verdim.. sonuclanınca burada adlarını soy adlarını ve adresleri ile birlikte bildiricem..

bu işe girerken her konuda kendimize özel yazılım olsun istedim.. ölede başladım..

bana osCommerce yi kendi yazmış gibi satan adam oldu, 50 usd satılan scripti 300 usd ye yazacakmış gibi sunanlar oldu, ben süper yazılımcıyım deyip konuyu anlayınca olmadık bahaneler sunanlar oldu.. oldu.. oldu...

2 kişide hakkıyla bize yazılım yapmıştır hakkınıda almıştır. ( yaptırdıgım yazılım özeldi hazırları piyasada yok )

amacım : internete işine girip yatırım yapmak, bunu yapabilmek içinde bazı şeyleri ögrenip denemem lazım.
kimseyei karalamaya calışmadım..
kimseden emek gerektiren bedava bişeyde istemedim, burası bilgi paylaşım..
en basit olarak bu sitede bir cok olaya şahit oldum webmaster webmasteri dolandırabiliyosa beni havada dolandırır..

sonuc olarak : ücretsiz edinebilecegim yazılımlar varsa tabiki öncelik olarak onları edinecegim benim 200 e yakın domainim var. bulamadıgımıda tabiki yazdıracagım.. bu kadar basit..