Siz ne bicim webmastersınız !
Biraz kendinizden utanın ya.
Çöp site kelimesini ağzına alan birisi ne webmaster olur nede adam.
Burda istersen 1 dk istersen 1000 saat ile bir calısma yaparsın ama sadece " merhaba " yazısından olusur.Bu bile bir emektir ki emeğe saygı olarak ta cöp site demek hiç hoş değil.
Belki cok olabilir belki az biz bunu eleştiremeyiz isteyen istediği siteyi acar.
Arkadaslar webmaster sitesinde birbirinize düşman düşman mesak atıcagınıza gidin uyuyun ya en azından ii bişi yapmış olursunuz.
Efendi ol.Cümle kurarken 2 kez düşün.Hakaret ediyorsun.''Eleştri yaparken Sınırlarımı ne şekilde oluşturacağımı sana soracak değilim'' Benim orda yaptığım çöp siteden kasıt Ortalıkta çok fazla olmasından kaynaklanan bir benzetmedir.Burda edebiyat parçalıyorsun ama yazdıklarımı okumadıgına adım gibi eminim.Ben burda birşeyi eleştriyorum ve bu eleştriyi yapmamdaki sebep benden önce cevap yazan insanların genel tepkisi olan ''her önüne gelenın video sitesi'' açması diyaloglarının sonunda yaptıgım bir eleştriydi.
Senden bukadar seviyesiz bir tepki beklemezdim kaan.Bence sen git uyu.