sysr00t sitenin tasarımı için "template" diye tabir edilen hazır web sitesi şablonu üzerinde çalışmış. Zaten template'lerin oluşturulma amacı daha az tasarım bilgisi olan ya da tasarım için vakti olmayan kişilerin sorunlarına çözüm olmaktır. Tabi çözüm getirirken template yaratıcısı karşılığında ufak miktarda para talep eder (50-100 $ arasında). Eğer sysr00t ücretini ödediyse ya da ücretsiz bir template kullandıysa bunu yapmasında bir sakınca yok.
Benim site için yorumlarım şöyle;
1-) Sağ taraftaki menü üzerinde bulunan font bir elektrik firmasına uygun değil daha resmi ve daha ciddi bir font seçebilirsin. Ayrıca kullandığın font Türkçe karakterleri desteklemiyor.
2-) Elektrik dendiğinde aklıma mavi ve mavi ile uyumlu renk tonları geliyor. Ancak sen kahverengiye yakın renk tonlarını seçmişsin. Siteye ilk girdiğimde "kereste mobilya" sitesini girdiğimi düşünmüştüm.
3-) Renk ve font probleminin dışında bir sorunu yok. Eline sağlık. Başarılar dilerim.
Hocam ağzına sağlık template olayına çok güzel bir açıklama getirmişsin.Aynen dediğin gibi.Ücretsiz template kullandım ama sanki hiç emeğim geçmemiş gibi konuşuyorlar o gücüme gidiyor.
0'dan tasarım yaparmıyım yapamazmıyım bunu kanıtlama gereği duymuyorum ama şunu söyleyeblirim burdaki kullanılan tema kadar güzel yapamam tasarım bilgim o kadar değil ama 0dan tasarım yapıp , Slice Tool ile ayırıp htmlye çevrip linklendirip csssini yazıp yapabilirim sorun değil ama dediğim gibi bu kadar güzel olacağını düşünmüyorum + olarak 300-400 ytllik site için 0dan tasarım yapmak istemem emeğime deymiyeceğini düşünüyorum.
Yorumlara gelince ise çok sağol karalamaya yönelik bir tane bile yazı yazmadığın içinde çok teşekkür edeirm sna

Neyse onu söylemişsin dikkatede alıcam inş dediklerini saolasın