Bunlar video sitesi değil çöp siteler.
Youtube gibi projelerle kıyaslanamayacak siteler olduğu için içim rahat.
Forumlarla kıyaslamıyorum cunku forum olayında çok fazla şeye ıhtıyacınız yok.herkes forum kurabılıyor.
ama Youtube,izlesene.com gibi projelerde Özel olan ''Kodlama,Ve barındırma '' yani videoların kendi sunucularında barındırılması ve kendi özel arayüz/kodlama'ları ile geniş ve üyelerinde paylaşım yapabileceği gerekse kendi sitelerindede yayınlayabilecekleri bir hizmet sunmalarıdır.
Bunu anlamayan zihniyet daha çok video sitesi açar ve 1 ay sora kapatır zaten.
şimdi arkadaşım internetten tartışma yapmak hiç adetim değildir ama terbiyesizliğin de bu kadarı. çoluk çocuktan akıl alacaz bide. yav arkadaşım youtube ile proje yarıştıran mı var? ben programcıyım yani bu iş benim mesleğim heralde site açacam. bunu anlamayan zihniyetmiş ben bu siteyi sanki para kazaniyim diye açtım hayret birşey ya. bak bakalım reklam falan varmı sitede. ayrıca bu sitelerin internette ne kadar çok olduğuda beni ilgilendirmez. bu sitede ne kadar programlama var çöp site imiş. ne w arez nede hazır bir portal yok. oturup kod yazıyoruz saatlerce bunu göremeyipte bu sitelerden çok var diyen insanlara hayret ediyorum gerçekten.