Merhaba.
Bazı konularda arkadaşlar haddini aşmaya basladı sanırım. Kimsenin şirket ortklığını sorguladımızı görmedim sanırım. Bu nedenle bu konuda merakı olan arkadaslar var sanırımki Mars Telekomdan veya Sadece Hosting'den Selçuk arkadasımız bunu didiklemeyi tercih etmiş. Selçuk benden resmi gazete fotokopisi istesen veririm bu kadar meraklıysan.
Bencede herkes işini yapsın kimin fark yaratıp yaratmadına müşteri karar versin.
Bu konuyuda daha fazla uzatmak istemiyorum herkese iyi çalışmalar.
Fuat Kurt
Netfactor Telecom Aş.
Haddi aşmak mı?
Hatalı olduğumuz bir yer var ise düzgün bir cevap ile düzeltmeyi tercih etmek yerine saçma sapan yorumlar yazmanın altındaki neden bence gerçeklerin yorumlanmasında yatıyor.
Konunun başındada söyledim. Taraf olmak istemiyorum fakat zorla konuşturuyorsun. Yaptığınız yorumlarda hatalar var. Eksik yada yanlış bilgiler var. Bu yüzden herkes kendi baktığı noktadan haklı olsada gerçekler acıdır.
Sen gak guk etmeden önce ben zaten boşa didişiyorsunuz herkes kendi işini yapar sonuca müşteri bakar demiştim.
Eğer hatalı konuştuğum bir konu varsa yada gerçekten kızdığın şeyi yazda onun üzerine konuşalım.
Haddini aşma konusunda ise netfaktör kim ben kim? had burada nerede? Sen halka açık bir forumda kabak gibi boy gösterirken, insanların sana karşı yorum yapmasından rahatsız olacaksan en alta "arkadaşlar ben buraya kendi hayal dünyamda birşeyler yazıyorum, lütfen ters cevaplar yada hatalarımı yüzüme vuracak şeyler yazmayın, sinirleniyorum" yaz ki bizde kimle konuştuğumuzu bilerek davranalım.
Diğer yorumlardada insanlar olması gereken şekilde yorum yapmış karşılığında resmen kıvıran cevaplar var bende bunu uygun bir dil ile evet ama gerçektende bunun mantığı şudur diye yorumluyorum. Bunu yaparkende bi tarafımdan uydurmuyor senin bugune kadar yaptığın işi 3 defa çok daha büyük boyutlarda yaptığım için oluşan tecrübemle söylüyorum.
Yapılan yorumlarda had hud kafa ütüleyeceksen söylediğim gibi bir not düş, bizde hayal dünyana dokunmayalım. Yada kızdığın gerçek konu neyse adam gibi onu yaz.