JohnTucker adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Bu yazdığını çok komik buldum arkadaşım. O zaman hadi domaini paylaş bizimle veya bu ayki kazancını?
Sonuçta sen bir dükkan açıp çalışıyorsan bakkal çakkal olabilir, bu adamlar da kendine göre iş yapıyor bir nevi sanal dükkan..

Okudum canım haklısın tabiki dediğim gıbı emek demek başka bıse demek ne bır mekan'da calısıp para kazanmaya bakar,nede başka bıseye bakar dedım gıbı Seo hakında fazla bilgim yk arkdaşlar ondan teklıfım veya soyleyıs tarzım farklı gelmıs olabılır Sohbet Olmaz'sa SOhbet Odaları Türkçe Sohbet Türk Sohbet vs vs Kelımelerındede Olabılır sonuna kadar hak verıyorum size İlginiz için teşekkürler..

Ayrıca Sohbet'de 1 ci sırada kalmak ıcın 500 - 1000 ytL arası para verıyorlar'mış Kullanıcı amacım o kadar buyuk deil kitlem 200 Olsun yeter gerisini ben hallederim zaten gerisi gelir.

Paylasımınız,fikriniz için teşekkürlerimi sunuyrum,ayrıca mİRC,Chat,Sohbet Bu kelimeler cok zor farkındayım emek,caba,özveri guven ısteyen bişe,dedım gıbı bana Googleden user getırebılcek bır Kelime Sohbet Odaları vsvs bu tur'de olabılır,fazla bılgım yok kasıcamız kelimeyı benle anlasan Seo'cuyla paylasıcam beraber karar verıp yapmaya calıscaz Ins saOL'un...