karadag91 yorumun için teşekkürler sncr_1 nerdeyse gecemi gündüzümü bu siteye harcıyorum birkaç gündür, kategorisel olarak yeni filmler eklendi ve eklemeye devam ediyorum temada bazı sorunlar var elimden geldiğince gidermeye çalışıyorum. bu hızla gidersem birhafta içinde tamamen sorunları ortadan kaldırıp siteyi kaliteli full içerik dolduracağıma inanıyorum.bu haftadan sonra benle birlikte bi arkadaş daha film ekleyeme başlıcak hergün yeni filmler olucak sitede takip etmenizi öneririm.
Sitede eksik gördüğünüz bi yer veya şuda olsa daha iyi olur dediğiniz birşey varsa bu konu içinden bildirirseniz bende ona göre düzenlemeler yapıp birlikte siteyi daha iyi bir yere getirebiliriz.
Kandiliniz Mubarek Olsun
Hayırlı Ramazanlar
usta üye olduktan sonra; ingilizce bir yazı çıkyıor sanırım.. üye oldugunuz için teşekkurler ana sayfadan logın oabılırsınız vs vs. vs. anlamayan arkadaşlar olabılır yaa uf der uye olamadım galıba dıyıp sıteyı kapatmasınlar.
Alıntı
Thank you for registering with Sinemacim.net Sinemanın İnternetteki Adresi! You may now log in by entering your username and password into the login box.
birde Usta Film kategorileri sol taraftada belirtebiliyorsan eğer güseL olur Diye düşünüyorum hızlı erişim bakımından yani...