ayna adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Eğer ben internet sitesini veya interneti ekmek kapım olarak kullanıyorsam ve emeğimi onun için veriyorsam, dediğiniz yanlıştır. Dediğiniz, ancak amaç para kazanmak değilse geçerlidir.

Eğer emek, para kazanmak için veriliyorsa, kaç hit alacağı da düşünülmeli, ne kadar kazandıracağı da.

Bu dediğiniz zaten emek değil, EMEK HIRSIZLIĞIdır. Tartışmaya bile gerek yok bu konuda.

Sonuç olarak, "neden ülkemizden uluslararası projeler çıkmaz?" sorusunun cevabı bu aslında. Çünkü insanların beklemeye ve düşünmeye zamanı yok. Büyük bir çoğunluğunun derdi geçim sıkıntısı. Zaten dediklerinize bu yüzden katılmıyorum.

Konu dışı : Herkesin Kadir Gecesi mübarek olsun.

Hit derdiyle site acmak ile ben paraya para demeyeyim mantigi arasindaki ince cizgiyi tutturmak gerek.

Gecim sikintisi falan hikaye, bir kere daha soyleyeyim. Bu hit zaten varolan sitelerden dolayi yeni acilan bir siteye kalmaz, ancak seneler sonra. O verilen emek te (tabi eger verilmisse ki hic sanmam) sandbox ile heba olur gider. Zaten emek verildigini sanmamamin nedeni bu. Ben 345634563565 tane sarki sozu ekleyecegim, sonra o site tutmadi diye ya da sandbox oldu diye baska bir domaine gecirecegim siteyi. Daha neler.

Benim bu basliktan aldigim intiba bu.