Bugün biri eklemiş
satis@aktifphp.com msn adresini. Sözde bana taşıyacaktı.
Kaçtane diye sordum 600 tane dedi. Şüphelendim bayabi ama dedim deneyelim bakalım.
Sonra dedi ki 20 tane önemli site var onları aktaralım devamına sonra bakarız.
Hadi ona da tamam dedim. Dns yönlendiremediğini söyledi burdan sonra baya şüphe aldı beni
ortağı yapıyormuş sözde bu işleride o bilmiyormuş ortağıda bırakmış filan neyse.
Bana nasıl yapılacağını anlatmamı istedi. Daha sonra yönlenmişmi bakarmısın dedi
whois bilgilerinden verdim yönlenmemiş dedim tekrar denedi şimdi bakarmısınız dedi hayır
yönlenmemiş dedim sonra siteden print screen isteyince hepten şüphelendim. Yönlendirmeye
çalıştığını söylediği siteye girdiğimde normal bi plesk sayfası olmadığını fark ettim kodlarda iframe
vardı iframe içinde de domainsite şifre değiştirme sayfasına giden bir yol vardı.
Neyse alan adlarını çalmaya çalışan biri.
MSN adresi:
admin@hostmaxim.com
Sözde telefon numarası: 0544 254 15 45
ve bana söylediği adı: Ali Geçmiş
exebilisim.net adresine girdiğimde çıkıyordu ancak ben söyledikten sonra kaldırdı sayfayı.