Merhaba arkadaşlar
Editörlük ve post işlerine yeni girmişken internet bağlantılarımda ve bilgisayarımda yaşadığım sorunlar yüzünden fazla çalışamamıştım, şimdi düzenimi kurmuş bir şekilde aranıza geri döndüm, konu içerisinde güncel ve zaman zaman kampanya fiyatlarını yayınlamaya devam edeceğim
işim gereği msn kullanmıyorum, iletişime geçmek isteyen kişiler hunters.leader[at]gmail.com adresine mail atabilirler.

Bağlantı sorunlarım nedeniyle 1-2 kişi başlayamadım, msn geçmişime ulaşamadığım için iş sahipleriyle tekrar bağlantı kuramadım, devam etmek isteyen kişiler olursa yukarıdaki mail adresini kullanabilirler.
Zaman zaman forumlara genel post işini yapsamda genel olarak editörlük işletini benimsemiş bir kişiyim, yaptığım işler arasında hiçbir zaman kalite farkı olmaz bütün işleriniz kendi sitem için çalışıyormuş kalitesine yapıyorum.
Hizmetlerim :
* Günlük 3-4 adet kısa ve orta ölçekli güncel ve ilği çekici teknoloji haberleri + taglar + haber ile ilğili bir adet resim [yanlızca bir kişi ile anlaşılacak][ücret için teklif veriniz]
* Haftalık olarak, içinde bulunduğumuz hafta vizyona giren sinema filmleri hakkında bilgiler, filmler için özgün açıklamalar [yanlızca bir kişi ile anlaşılacak] [ ücret 2 sinema filmi için 1 ytl]
* Donanım incelemeleri, piyasadaki veya çıkacak olan donanımların özellikleri göze çarpan noktaları, donanımlar ile ilğili pratik bilgiler püf noktalar ile ilğili makaleler [yanlızca bir kişi ile anlaşılacak][ücrete işin detaylarına göre karar verilir]
* Blog yönetim hizmetleri ; her ay ortalama bir gelir getirebilecek, google'ın sevdiği gibi mütevazi, güncel ve özgün blog oluşturma, yönetme ve geliştirme hizmetim, siz domaini ve hostu ayarlıyorsunuz blogun konusunu belirliyorsunuz herşeyi bana bırakıyorsunuz, kurulum, ayarlar, tema gibi konular genel ücrete dahil.
Sitenin genel konseptine uygun günlük 2,3 veya 4 adet özgün makale ekleme işlemi [ aynı anda 2 veya 3 kişi ile anlaşılacak] [ ücret aylık 25 ytl - ücreti fazla bulanlar olabilir, sitenin getireceği gelir ve yapılan işin profesyonelliği göz önünde tutulduğunda aşırıya kaçmadığımı düşünüyorum] [haftasonları toplamda 1 veya 2 içerik eklenir]
* Düzenleme hizmetleri ; makale, video/program başlığı, açıklaması gibi yazıların düzenlenmesi özgün hale getirilmesi hizmeti [ aynı anda yanlızca bir kişi ile anlaşılacak][ücret işin detaylarına göre belirlenicek]

Ödemeyi yanlızca İş bank havale/eft kabul edebiliyorum.

Referanslarım :

devamli.net - program ve oyun eklendi
**p*a.com - video düzenlemeleri yapıldı - müşterim site adının şimdlik gizli kalmasını istedi.
- helllife.org - 600 post atıldı
- forexadmin.net
- seyristanbul.com - içerik ekleme, yönetim