Venom taktik anlayışının yaratıcısı senmisin yoksa bir yerlerden mi indirdin ?
David Silva ve David Villa'yı hala kadronda tutabilmen bile başarılı olduğunu gösteriyor.
Bir önceki kariyerimde Barcelona ile başlamıştım ve Villa bendeydi belki 10 maç ilerinin sağında denedim ama bu 10 maçta 1 gol ya attı ya atamadı ama sende tutmuş , oyun kariyerden kariyere farklılık gösteriyor sanırım.(sadece solda oynuyordu bende)
Milli takım olarak Arjantin'i çalıştırdım Brezilya'dan teklif alamadım henüz.
Bu taktik %50'si hazır %50'si bana ait. Daha önceki 8 %100 bana ait olan taktiği çözdüler artık, her 3-4 ayda bir taktik değiştiriyorum mecburem.
Bu yıl orta saha ağırlıklı taktiklerle oynamayı planlıyorum, 3 ay sonra bu taktiğin üzerinde oynama yaparak değiştircem.
David Villa, Silva ve Bojan'nı zor tutuyorum takımda her birine haftalık $ 300k ve yıllık $8m veriyorum. David Villa solda daha iyi oynuyor fakat Adriano sol ayaklı olduğu için onu solda tutuyorum. Ama yinede sağ tarafta ortalama 25-30 gol atıyor sezonda. Tek sorunum iyi bir arkadaş klüb bulamıyorum örnek Sultan Cem ve Batuhan şuan gençler iyi yerlere kirlalıyamıyorum. Alt yapıdan okadar cok oyuncu gelmeye başladı ki artık B takımı kadrosu 30 kişi oldu yaşı 25'i geçenin sözleşmesini yenilemiyorum kiralık gitmeyi kabul etmiyenlerinkini