CepTurkey adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Anlatamıyorum yada herkes iphone asıgı olmuş buyrun alın o zaman eski iphone yeni iphone diye birşey söz konusu değil hepsinde geçerli dinlemicek dinlemesin ..
Böyle kol gibi fiyatlarla, tuttuğuma satarım la fiyat belirleneceği belliydi. Çook önceleri Allah'a şükür edindim bir tane. Eski bir iphone kullanıcısı olarak tek tek yanlış bilinenleri açıklamak isterim.

Bu söylediklerimin hepsi ziphone ile işlenmiş iphonelar için geçerlidir. Sizin aldığınız Turkcell yada Vodafone kilitliler için örnek teşkil etmesi açısından yazıyorum. Zaten kullananlar iphone ile neler yapabileceğini bilirler.

1 - Kamerası 2 mp ama 2mp telefonların alayına 5 basar kalitesi. Ekstra yüklediğiniz program ile video çekebiliyorsunuz. İsterseniz bu programın ücretini ödeyip satın alırsınız, isterseniz yasadışı çözümler ile ücretsiz, hak yiyerek kullanırsınız.
2 - Youtube'de her videoyu hala seyredebiliyorum, öyle sınırlama falan yok. mxtube isimli uygulama ile youtube videolarını kayddebiliyor istediğim zaman internete ihtiyaç duymadan seyredebiliyorum.
4 - Ekstra programlar ile anında mesaj yazılımları yukleniyor.....

Liste böyle uzar gider. Sanıyormusunuz ki bu Turkcell yada vodafone'dan alınan iphonelar işlenmeyecek. Hepsine işlem uygulayıp kilitlerini açacaklar. Bu vesile ile insanları tek taraflı bakış ile yanıltmamanızı tavsiye ederim. Öyle At&T hattını her seferinde tanıtmak, etkinleşirek vs gibi işlemler de tarihte kaldı.

Ekleme: Bilgisayarınız ve her daim wireless'iniz yok ise iphone hiç bir işinize yaramaz. boşuna o kadar para dökmeyin. Çünkü hemen hemen her ihtiyaç duyacağınız uygulama Wireless ihtiyacı duyuyor. Ha diyorsanız sony ericsson walkman serisi gibi kullnacağım, hem müzik dinleyip hem telefon ile konuşmak maksadım; alayına 5 basar.