Serkan Özduman adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Olay nedir tam olarak.?

Sunucuların kapalı kalması, sonrasında açılması mı.? yoksa Atilla ve diğer kişiler arasında yaşanılan bir takım olaylar mıdır.?

Bir forum sakini ve servis sağlayıcısı olarak bunları merak ettim.

Sevgiler

(Şimdiden herkesin mübarek Kadir Gecesini kutlarım.)

Yazılanlara göre dün LNWServers'in Netdirekt'e kalan ufak bir bakiyesinden dolayı makinalari kapanmış ve tekrar aktif edilmiş.

Onun yanında Atilla Yaşar bey müşterilerine ödeme konusunda yaptığı fedakarlıklardan bahsetmiş.

Bir ayrı konu Atilla Yaşar'ın Netdirekt bayisi olduğu ve Netdirekt'ten de direk sunucu kiraladığını onun yanında, Vectoral den ve TeknoAS'tan da kimi zaman sunucu kiraladığını kendisi açıklamış.

Ancak Vectoral yetkilisinin belirttiğine göre Atilla Yaşar beyin kendilerine ödenmemiş sunucu borcunun bulunduğu beyan edilmiş ve Atilla Yaşar beyin uzunca açıklamasında şöyle bir yazdığı cümle var:

Alıntı
Neden transfer etmemiş benim borcum varmış borcu cüzi miktara çekiyorum gene taşınmıyor ee sonucunda bana güven vermeyen bir firma ile çalışamam makinelerimi 15 gün önceden çektim ve konuyu kapadım. He haber verseydim şuna çok iyi eminim taşırken kapanırdı o makineler şu konuda kim olsa aynı şeyi yapar kimse yapmam demesin.
Eğer Atilla beyinde yazdığına göre 15 gün önceden makinaları taşımış ise, Vectorel boş yere cebinden 30 günlük sunucu kirası ödemiş konumda.

Yinede durumları en iyi bilen firma yetkilileri. Vectorel'de en kısa sürede Atilla Yaşar beyin açıklamasına yanıt verecektir.