ne işe yarar bu sınav bari bunu söyleyin
Bu sertifikaya sahip olanlar bu konuda nereden çıktı şimdi adam işi bulandırıyor diyede düşünebilirler fakat onlar henüz google nedir bilmediklerinde ben Adwords e para yatırıyordum ilk çıktığı andan itibaren kullanmaktayım.
Bu sınavı verince ve 3 aylık döneminde en az 1500$ lık reklam ödemen oluşmuşsa sana bir logo kullanma yetkisi ve google üzerinde seni tanıtan bir sayfa veriliyor bunların yanında en önemlisi özel bir pro tools a sahip oluyorsun yani bir miktar daha modere edebilme yetkisine sahip oluyorsun. En önemli artısı sana hediye krediler veriyorlar onları istediğin müşteri üzerinde kullanabiliyorsun böylece daha çok kazanıyorsun. Benim bildiğim yada bildiğimi sandığım şeyler bunlar henüz pro paneli göremediğim için daha fazlasıda var mı bilemiyorum bilenler yazarmı bilemiyorum.
Farklı bir konu açmayayım dedim bu konu içinde eğer Adwords API konusunda bilgisi olan varsa yazabilirse çok sevinirim.
İstediğim şeyi bu sağlıyor sanırım ben bir PHP sayfası yapmak istiyorum müşterime şifre vereceğim oraya girip kendi reklamının gösterimini ve bütçesini izleyebilecek Ama ! maliyet konusunda sadece benim adwords e verdiğimi değil müşteriye uyguladığım kelime tıklama maliyet birimini görebilecek. Bu konuda bana yardım edecek biri varsa çok sevinirim google API token'im yani özel kodum mevcut.