Priapos adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Benim ***** sitelerim var, bazıları herkes tarafından biliniyor, bazılarına da yabancı site diyip geçiyorlar...

Ancak şunu söyleyeyim, senin siteyi açış amacın, senin düşünceni belirler...

Eğer sitende, gizli çekim video - resimler, zorla çekilmiş görseller, çocuk istismarı görseller, iğrenç sapkınlık hikayeler vs... yayınlamaz ve o videoyu kendi öz benliği ve aklı ile çekmiş, çektirmiş insanların video vs. görsellerini yayınlarsan, gönlün rahat olacaktır.

Hadi bana biri çıksın desin ki, ben izlemiyorum...

Ben de diyeyim ki, doktora görünmelisin.
aynen katılıyorum.

Ephitet adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Sonuçta burası bir webmaster sitesi, kalkıpta diğer boyutlarını yorumlamaya bence gerek yok. Zaten açacak kişi ya da bu sitelerde dolaşan kişi/ler irade sahibi insanlardır. Günah mı değil mi bu o kişilere kalmış..

Profesyonel olarak bakacaksak ***** sitelerin kazandırdığını herkes bilir fakat bu kadar ***** site var iken, onların içinde de ayrı bir rekabette bulunman lazım.

Önerim ufaktan bu işlere -gireceksen- gir.
@Ephitet'in dediklerine de aynen katılıyorum.

Şunu da eklemek istiyorum. Günah diyen arkadaşlar sadece ***** site açmakla günaha girilmez. Başkalarının hakkını yemekte günahtır. Sorarım size kullandığınız yazılımların kaç tanesi lisanslı ?

Amacım tartışma ortamı yaratmak değil. konuyu açan arkadaşada önerim; eğer peşini bırakmayacaksan bu işe girebilirsin. tutturduktan sonra iyi para var