Kredi kartından korkmayacaksın kredi kartı senden korkacak zaten ben zamanında öğrenci iken almıştım hsbc den şimdi normal karta döndürdüler classic advantage.Yane illa kapat yok batarsın edersin diyenleri zaten anlamıyorum.Karta şuan 1 kuruş bile ödemem yok misal.İhtiyaç duyarsam diye elimin altında sadece.Aynen pyromusun dediği gibi kullanan adama hiçbirşey olmaz.Ben 1 ytl faiz ödememişimdir kredi kartını ilk aldığım andan beri.Ne aldıysam onu ödemişimdir.Bana kazancı taksit vs gibi imkanlarından yararlanarak maddi açıdan zaman kazanmış olmamdır.Zaten paralı adamsan kredi kartının ne olduğu önemsiz sadece nakit kullanmamak için kullanırsın para taşımazsın.Ama biz gibilere taksit avantajları yüksek kartlar ilaç gibi geliyor

Buarada arkadaş illa citibanktan alıcam dememiş adamlar ayağına gelmiş ayağına gelmişkende hayır mı desin evvelden pek avantajı yoktu citibankın ve benzeri bankaların ama çoğu anlaşmalar yaptılar world advantage ve access le yıllık ücretleri de genelde diğer bankalara göre düşük olduğundan tercih edilebilir küçük çaplı kullanıcılar tarafından.